• Svježe
Panghuhu88 25шт Mini-Nizozemski proizvođač palačinke, Električni stroj za pripremu kolača sa non-stick premazom kapacitetom od 950 W, Proizvođač Poffertje, Stroj za kuhanje palačinke Dorayaki za pekare, Kuće i kuhinje, Restorana, Restoran (Zidni utikač SAD-110)
zoom_in

Panghuhu88 25шт Mini-Nizozemski proizvođač palačinke, Električni stroj za pripremu kolača sa non-stick premazom kapacitetom od 950

HRK 122.85

Iz robe
check U trgovini

Možete uživati u puno ukusnih palačinki, ne čeka predugo.Budite oprezni da ne koristite spužvu s erozijom funkcija, to može oštetiti non-stick premaz proizvoda. Non-stick ploče : Ploče sa non-stick premazom vrlo lako se čiste. predložak velikog promjera 25 rupama, površine sa non-stick premazom lako демонтируется da može zadovoljiti vaše potrebe.???? 25 okruglih rupa : Ova mala palačinke stroj može istovremeno proizvesti 25 male palačinke, koje možete kuhati 5 minuta.On je vrlo pogodan za pripremu kolača, vafla, palačinke i tako dalje, Što je praktično kuhinjskim priborom.Kada vas odvesti na proizvode, oni ne oštećuju površinu hrane, ali zadržati savršen izgled.Izrađen je od hrane od nehrđajućeg čelika, koji je izdržljiv i trajan, otporan na visoke temperature i nije lako hrđa.Jednostavno i intuitivno sučelje za upravljanje s timerom, ručka za regulaciju temperature, pokazatelj za grijanje i prekidača za napajanje.Opremljen kružnom концентрирующей energiju centralno grijanje cijevi, grijanje događa ravnomjerno, a temperatura raste. ????Kontrola temperature : temperaturu i vrijeme možete postaviti ovisno o stupnju i okus kolača.Opremljen kružnom концентрирующей energiju centralno grijanje cijevi, grijanje događa ravnomjerno, a temperatura raste.On je vrlo pogodan za pripremu kolača, vafla, palačinke i tako dalje, Što je praktično kuhinjskim priborom. ????Jednostavnost korištenja : Stroj za kuhanje muffins opremljen e-ploče, koja omogućava preciznu kontrolu temperature i vremena.Jednostavno i intuitivno sučelje za upravljanje s timerom, ručka za regulaciju temperature, pokazatelj za grijanje i prekidača za napajanje. ????Lako se čisti : trebate samo obrišite ga vlažnom krpom i nizozemski блинницу se može ponovno koristiti.

Materijal:
od nehrđajućeg čelika

Ovo bi vam se moglo svidjeti..