• Svježe
USB Flash drive 3.0, USB pogoni Amme kapaciteta 1 TB za čitanje i snimanje sa brzinom do 100 MB/S za prijenosno računalo, Vanjski disk za pohranu podataka sa štapom memorije,Вращаемый Desig,Pogon za прыжковых diskova (crna)
zoom_in

USB Flash drive 3.0, USB pogoni Amme kapaciteta 1 TB za čitanje i snimanje sa brzinom do 100 MB/S za prijenosno računalo, Vanjski disk

HRK 71.85

Iz robe
check U trgovini

Dizajn sa rotacijom od 360°, izrađen od nehrđajućeg čelika, a unutarnji dio izrađen od ABS-plastike.0 Amm Eicooan kapaciteta 1 TB je spojen i radi bez instalacije bilo kakvog softvera; Jednostavno ubacite flash diskovi u uređaj za prijenos i pohranu podataka između uređaja. [ MODERAN I IZDRŽLJIV METALNI MATERIJAL ] - Na kraju poglavica ima petlju, koji je lako pričvrstiti na брелку ili шнурку, da ne izgubi i pogodnosti za nošenje. USB-memorijski štapić Amm Eicooan kapaciteta 1 TB može prenijeti i do 204800 fotografija(26 megapiksela); 102400 audio datoteka MP3; 2560 minuta HD videozapisa(rezolucija 2080 P) ili 5120 minuta HD video (720 P razlučivost). MEMORIJA UREĐAJA KAPACITETA 1 TB, BEZ INSTALACIJE BILO KAKVOG SOFTVERA MODERAN I IZDRŽLJIV METALNI BLJESAK VOZITI I USB 3. [ BEZ potrebe da INSTALIRATE BILO koji SOFTVER] - Drive Fold Storage podržava Windows 7/8/10 / Vista / XP / Unix / 2000 / ME / NT, Linux i Mac OS i kompatibilan je s USB 3. [ USB FLASH DRIVE 3.USB-memorijski štapić kapaciteta 1 TB stavi svoj život onako kako vi želite, na usb mass storage usb pogon s najboljom uslugom.0]-usb izbrisivi memorijski pogon možete koristiti za igraće konzole, audio sustava u automobilu i mnogo drugog, usb izbrisivi memorijski pogon pojednostaviti i ubrzati prijenos datoteka. USB-memorijski štapić Amm Eicooan kapaciteta 1 TB-to je high-speed flash memorijska kartica , USB-memorijski štapić za brzu razmjenu podataka, usb-memorijski štapić dodaje više prostora za pohranu.0 KLASE A S ČIPOM. USB-memorijski štapić Amm Eicooan kapaciteta 1 TB ima chip premium klase A, svaki naš USB disk kapaciteta 1 TB bit će testiran prije slanja, usb pogon s ograničenim jamstvom na jedan mjesec.[ MEMORIJA UREĐAJA KAPACITETA 1 TB ] -USB Izbrisivi memorijski pogon kapaciteta 1 TB koji se obično koriste za pohranu i backup podataka i prijenos računalnih datoteka, oni će odgovarati vašim potrebama u svakodnevnoj uporabi na poslu, u školi, kod kuće i na putovanjima, fotografije, glazbu, video, pohranu i prijenos datoteka.

Ovo bi vam se moglo svidjeti..