• Svježe
Kit Nooelec NESDR Smart v4 - RTL-SDR Premium klase s aluminijskim kućištem, 0,5 promila TCXO, ulaz SMA i 3 antene. Program definiran radio na bazi RTL2832U i R820T2.
zoom_in

Kit Nooelec NESDR Smart v4 - RTL-SDR Premium klase s aluminijskim kućištem, 0,5 promila TCXO, ulaz SMA i 3 antene. Program definiran

HRK 125.85

Iz robe
check U trgovini

Premium komplet RTL-SDR uključuje novorazvijeni NESDR SMArt u lijepom kućištu od brušenog aluminija, obnovljena antenski bazu s 2-metarskim (6,5 inča) kabl RG-58 i 3 antenski jarbol.S ponosom gradi tvrtka Nooelec u SAD-u i Kanadi!Puna 2-godišnje jamstvo na proizvod.Širok spektar poboljšanja u drugim izvedbama, uključujući сверхнизкий fazni šum 0,5 PPM TCXO, pogodan za RF-regulator napona, individualni radijator, 2 silikonske brtve i SMA konektor.Dizajniran od nule, smanjiti začepljenje USB porta.Pokrenite nekoliko NESDR SMArt rame uz rame sa bilo kojim uređajem koji je kompatibilan sa USB, uključujući i čvrsto se nalaze ugrađenim uređajima kao što su Malina Pi.SDR, s učestalošću od oko 25 Mhz-1700 Mhz.Raspon frekvencija može biti proširena do 100 khz ispod ili, ako je uključen (identifikacija proizvoda B009 LQT3 G6).Također je dostupan i komplet adapter SMA 8 kom. i torbica za nošenje (identifikacija proizvoda B073 JT98 RR).

Ovo bi vam se moglo svidjeti..