• Svježe
Japanski majoneza 18,8 oz (535 g). Pravi Majoneza, VELIKA Boca Za Cijeđenje Majoneze, Surround Majoneza, Boca Za Cijeđenje Majoneze.
zoom_in

Japanski majoneza 18,8 oz (535 g). Pravi Majoneza, VELIKA Boca Za Cijeđenje Majoneze, Surround Majoneza, Boca Za Cijeđenje Majoneze.

HRK 42.96

Iz robe
check U trgovini

Majoneza Miso Bum se priprema samo od žumanjaka više zasićenih i пикантного ukusa.Majoneza Miso Bum pridaje svakom jelo punog, oštar i jedinstveni karakter.U potrazi za omiljeni logo Miso Boom na svakoj boci.Zahvaljujući bogata kremasta tekstura, pripremljena od žumanjaka i jedinstven spoj уксусов, ovaj majoneze u stilu "duh" ima osvježavajući miris i oštar dubokim okus.Miso Bum majoneza ne sadrži umjetne boje ili mirise, konzervanse i kukuruzni sirup s visokim sadržajem fruktoze.Majoneza Miso Bum se priprema samo od žumanjaka više zasićenih i пикантного ukusa.Jedinstvena boca majoneze Miso Boom pruža veću kontrolu porcija zahvaljujući jednostavan za korištenje paket s blagom kompresijom, kako bi se osiguralo da ste dobili pravu količinu njegov nevjerojatan пикантного ukusa.U potrazi za omiljeni logo Miso Boom na svakoj boci.Poznat po svojim ukusnim "umova", majoneza Miso Bum napravljen je u potpunosti od žumanjaka i jedinstven spoj уксусов i biljnih ulja.Koristite Miso i majoneza, kako poboljšati okus svakog jela.Majoneza Miso Bum pridaje svakom jelo punog, oštar i jedinstveni karakter.Majoneza Miso Bum ima bogat i кремовую tekstura, nije sličan ni na jednu drugu marku.

Ovo bi vam se moglo svidjeti..