• Svježe
Куса Čaj i Kava, Moka Hladnog Piva. Instant Kava Premium Klase, Certificirani Zrna Arabica Rainforest Alliance. Paketi pića, gotova za nekoliko sekundi, Čine Tople ili Hladne Kave (30 Obroka)
zoom_in

Куса Čaj i Kava, Moka Hladnog Piva. Instant Kava Premium Klase, Certificirani Zrna Arabica Rainforest Alliance. Paketi pića, gotova

HRK 98.97

Iz robe
check U trgovini

HLADNO pivo MOKA daje svoju šalicu sve бархатистую glatkoću čokolade bez šećera ili šlaga.Ovaj kavu piti nešto slatko i malo gorak, tako da je bilo nosite ga na svoj način, ili uživajte u okusu kave i sirovi kakao u sebi.Svaki paket sadrži 110 mg kofeina.INSTANT KAVA PREMIUM KLASE više nije оксюмороном.Mi koristimo patentirane tehnologije jamčiti da utjeha u pokretu ne ometa kvalitetu.Naša бережная экстракция omogućuje ovaj hladni piće dobiti puni okus i miris, koji mi volimo kavu.RAINFOREST ALLIANCE certifikat znači da je grah, koje mi proizvodimo, uzgaja se u potpunosti регенеративного poljoprivrede i metode organske poljoprivrede.Naši proizvodi su dobri na putu od tvornice do čaše.Učinjeno bez šećera, bez umjetnih okusa, bez punila i konzervansa.PRIPREMA TOPLE KAVE ILI KAVE S LEDOM : U zavisnosti od toga koliko je jak vam se sviđa hladno piće, rastopite jednu mješavinu napitka sa 6-10 унциями vode, mlijeka ili oboje.Kako bi ste ga ni priprave, vi ste samo nekoliko sekundi od toga, da bi razumjeli kako treba biti na okus instant hladno piće. 100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA.Ove nagrađivani pakete sa najbolji okus i više ekološki nego kapsule k-cup, zadovoljit će i vas, bez obzira da li ste kod kuće ili uz logorsku vatru.Ako oni ne ispunjavaju vaša očekivanja, pogledajte u roku od 30 dana za potpuni oporavak.

Ovo bi vam se moglo svidjeti..