• Svježe
GMS 4 puta na dan Tjedni podsjetnik o tabletama za lijekova, vitamina, aditiva i drugih tableta - Uključuje 7 prijenosnih kutija za tablete u stanu bijeli pladanj (Rainbow).
zoom_in

GMS 4 puta na dan Tjedni podsjetnik o tabletama za lijekova, vitamina, aditiva i drugih tableta - Uključuje 7 prijenosnih kutija za

HRK 32.94

Iz robe
check U trgovini

"DOMAĆIN : sedam kutija s tabletama omogućuju vam da organizirate lijekove na nekoliko tjedana.Svaka kutija dnevne tableta ima četiri odvojena ureda, označene doba dana, kako bi vam pomogao pratiti raspored uzimanja lijekova.Poklopci su također dobili brailleovo pismo, kako bi slabovidnih. "TRAJNOST : nedavno razvijen kvaka je jači nego ikad!Svaki poklopac se zatvara, zadržavajući svoje lijekove, vitamine i tablete za sigurnost. "PUTOVANJA : tanke, čvrste kutije za dnevne tableta može odvojiti od stana police i ponijeti sa sobom na put!Lako obložiti kutijice sa tabletama u torbu, torbu ili ruksak i budite spremni za однодневному putovanja. "RASPORED : Upravljanje lijekovima važno, neka vam pomoći da se lakše!To je podsjetnik o tabletama će vam pomoći pratiti raspored uzimanja lijekova i pomoći će vam da ostanete organizirani.Četiri pretinca za svakodnevno primanje čine ovaj ladica za tablete, idealno za bilo koji raspored uzimanja lijekova. "DIMENZIJE : Kutija za dnevne tableta 12 cm x 2,5 cm - Poseban ogranak 3 cm x 2,5 vidi Boja : Rainbow.

Ovo bi vam se moglo svidjeti..