• Svježe
Supa Ant Ekološki čisto Protupožarna deka visoke vidljivosti, (1500 ft) Certificirani CE Propast protupožarna Deka za kuću, Kuhinja, Automobila, kombija, kombi, Ureda, Višekratna (39.3x39.3 inča) (2 protivpožarnih deke + 2 kuka)
zoom_in

Supa Ant Ekološki čisto Protupožarna deka visoke vidljivosti, (1500 ft) Certificirani CE Propast protupožarna Deka za kuću, Kuhinja,

HRK 43.05

Iz robe
check U trgovini

✅NAJVIŠA TEMPERATURA NA TRŽIŠTU (1500 F), POGODAN ZA UPORABU u VEĆINI POŽARA : Protupožarna deka za borbu s malim požara, kao što su kuhinja (mast, ulje,..), ured, automobil, kombi, kamp, roštilj, škola, a .. ili kao pokriće za tijelo za zaštitu od topline. ✅PRIPREMIO ОГНЕЗАЩИТНОЕ DEKA HERO NA IZBOR najkvalitetnijih plamen deke na tržištu : debljina 0,5 mm (za razliku od prosjeka 0,3 mm) s kvalitetnom tkaninom 500 g / cm (za razliku od prosjeka 430 g / cm) kako bi se poboljšala otpornost na vatru, a temperaturna stabilnost. ✅Za VIŠEKRATNU upotrebu POŽARA DEKE ZA HITNE SLUČAJEVE ZA LJUDE : Jedino ekološki čisto protupožarna deka na tržištu fluorescentne narančaste boje osigurati veću vidljivost u mraku i/ili u dim. ✅PROTUPOŽARNA DEKA JUNAKA : SPRJEČAVANJE POŽARA je jednostavna STVAR : Jednostavno skinite protupožarna deka, široko расстелите deka i polako baciti deka prikriti vatru.Neka одеялу prigušiti vatru i ostavite da se ohladi. ✅ ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO : Supa Ant ponosan, da pruža kvalitetan proizvod s doživotnim jamstvom, a izvrsnu uslugu korisnicima u velikoj Britaniji i SAD-u 24/7.Ljubav ili novac natrag!bez pitanja!Nakon korištenja protivpožarnog popluna, deka ako je oštećen, pošaljite nam poruku i mi ćemo za vas organizirati besplatnu zamjenu kroz jedan od naših skladišta u Floridi, Teksasu ili Kaliforniji. I ako on nije oštećen, jednostavno preklopite ga natrag u orange paket koji je spreman za sljedeću jednom.Trokut ilustrira tri elementa potrebnih za paljenja vatre : toplina, gorivo i oksidirajuće sredstvo (obično kisik).Požar na prirodan način nastaje kada su elementi prisutni i u kombinaciji u pravu smjesu.Uklanjanje bilo kojeg od elemenata u trokutu vatru gasi bilo požara.

Ovo bi vam se moglo svidjeti..