• Svježe
7306 Kom. Skup pištolji za označavanje Odjeće, Standardni Pištolj za označavanje kopče 5000 kritike i naljepnicama 1800 Veličina odjeće i Oznakom 500 za odjeću i 5 Čeličnim Iglama za fino označavanja (A)
zoom_in

7306 Kom. Skup pištolji za označavanje Odjeće, Standardni Pištolj za označavanje kopče 5000 kritike i naljepnicama 1800 Veličina odjeće

HRK 267.60

Iz robe
check U trgovini

【Paket uključuje】Ćete dobiti aplikator za označavanje odjeće 1 kom. i čelične igle 5 kom., oznake za odjeću 500 kom., zatvarač sa šiljcima 5000 kom. i naljepnice veličine odjeće 1800 kom. Dobra kombinacija i dovoljan broj mogu zadovoljiti vaše potrebe. 【Zgodan hvatanje】Ručka aplikator za označavanje odjeće dovoljno razvijen da bi se osiguralo udoban hvat.Pruža udoban za držanje.Pritiskom na okidač ne zahtijeva previše truda, a ručica omogućuje smanjili pritisak na ruku i smanjiti umor operatera. 【Jednostavnost korištenja】Aplikator za naljepnice odjeće je vrlo jednostavan za korištenje, on ne zahtijeva previše truda za preuzimanje dodatne opreme ili promjene igle; on se pokreće vrlo brzo, stoga oznaku, a može se primijeniti samo jednim dodirom, što je prikladno za većinu ljudi. 【Naširoko koristi】Pištolj za označavanje-odličan alat za označavanje brojeva, stilova i veličina odjeće, tekstil, igračke, prtljazi, tepisima i tako dalje, Ne samo za označavanje, ali i za uređenje albume. 【Važna napomena】Pištolj s cjenikom primjenjuje na sve oblike standard označavanja i маркировочным opremu.Koristite sa standardnim priborom bilo koje veličine ili branda, ali ne odgovara za pletene ili osjetljive tkanine.Stil : A.

Ovo bi vam se moglo svidjeti..