• Svježe
Bežični pisač naljepnica za isporuku, termalni Pisač naljepnica 4x6, printer Podrška za bar-kodove za Windows i Mac, Smartphone, Kompatibilan s malim poduzetnicima, USPS, UPS, Shopify, Ebay, Amazon, Etsy(Wi-Fi)
zoom_in

Bežični pisač naljepnica za isporuku, termalni Pisač naljepnica 4x6, printer Podrška za bar-kodove za Windows i Mac, Smartphone, Kompatibilan

HRK 509.85

Iz robe
check U trgovini

BEŽIČNI PISAČ pisač naljepnica vretti podržava bežičnu Wi-Fi vezu za sustave Windows i Mac.On također podržava pametne telefone Android i ios.Molimo preuzmite aplikaciju "4 ikone" iz APP STORE ili program za Uređivanje koda 4 ikone od GOOGLE PALY, za početak.DOBAR ASISTENT ZA VAŠE POSLOVANJE : Jedinstvena glava osigurava bez zastoja papira i otporan na znatnom trošenje.Ovaj pisač za naljepnice 4x6 dolazi s najvećom brzinom od 152 mm/s, što čini vaš posao učinkovitiji.PODESIVA ŠIRINA VELIČINA NALJEPNICE pisač naljepnica vretti 4x6 odgovara za bilo kakve direktne toplinskih naljepnice širine od 1 inča(25,4 mm) do 4,5 cm(115 mm) bez ograničenja na nadmorskoj visini od etikete.Maksimalna širina ispisa je 4,25 inča(108 mm).PODRŠKA za VIŠESTRUKE SUSTAVE pisač naljepnica vretti kompatibilan sa sustavima Windows XP, 7, 8, 10 i noviji, Linux i Mac putem USB veze.Idealno za e Bay, Shopify, Etsy, Pay Pal,UPS, USPS, poštanskih maraka i drugih. (Napomene : možete dobiti vozač sa U-disk ili nas kontaktirati).NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE : Zahvaljujući korištenju tehnologije direktan termalni, našem pisač naljepnica 4x6 nisu potrebni tinte ili traka TTR, bežični pisač naljepnica ne samo da štedi vam gomilu novca u usporedbi s pomoću tinte, ali i ekološki čist. *Ovaj pisač naljepnica za isporuku podržava širok naljepnica od 25,4 do 115 mm (1-4,5 cm). *Brzi ispis brzinom od 6 inča(152 mm)/s. *Podesiva širina ispisa u rasponu 1-4,25 inča. *termalni printer naljepnica vretti radi sa svim sustavima Windows, mac, linux na USB veze.

Ovo bi vam se moglo svidjeti..